Diskbråck
Med stigande ålder blir brosket i ryggraden sprött och tunt och disken kan gå sönder även vid en liten belastning.Då blodtillförseln till diskarna är beroende av ryggradens rörelser är motion och belastning är den bästa rehabiliteringen. Ont i ryggen kan hindra en aktiv träning och då kan 40 minuter på en NM 5000 i lugn och ro vara en rädning.
 Massage liknande behandling
 stimulerar blodtillförseln till ryggens alla vävnader utan att du behöver göra något. Ligg och njut medan ryggen tränas varsamt och effektivt. Du förebygger 
framtida diskbråck och andra åldersrelaterade besvär, böjning av nacken, dålig sömn m.m.

Försiktighetsåtgärder
1. Du är diagnostiserad och utredd och vet att dina smärtor inte beror på cancer eller pågående inflammatorisk process.
2. Du är INTE steloperad.
3. Du har inga hjärtdiagnoser
4. Du lider inte av epilepsi
.
5. Du väger inte mer än 100 kg - maskinen klarar inte av en större vikt.
Hyresvillkor:
Månadsavgift:            2 000 kr
Minuimum uthyrning: 2 mån.   Frakt och installationsavgift tillkommer.

Ischias
När din inklämda ryggnerven befrias - minskar smärtan. Naprapater//kiropratiker jobbar mest med just detta. Men så fort du ställer upp dig från behandlingsbänken tenderar ryggen att "rasa neråt" igen och smärtan återkommer. 
En NM 5000 Nugabest genererar effekt som håller i många år! När du direkt efter behandlingen ligger dig för att sova med i din vanliga säng kvarstår " den nyvunna mellanrummet " hela natten. Dag efter dag förbättras den ytterligare samtidigt som nya muskler bygger upp "korsetten" som håller diskarna intakt i fortsättningen. Du förebygger nya diskhöjdsreduktioner och diskbråck!

 Fördelar med NM 5000 i hemmet:
1. Du kommer att somna snabbare på kvällen tack vare en total avslappning i hela CNS. 
2.Du slipper framåtböjning av nacke, ryggen m.m. och får snyggare hållning.
3. Du bromsar ålderrelaterade förändringar i rörelseapparaten.
4. Blodförsöjning av spinala vävnader förbättras, vävnadsstagnation och förkalkningar motverkas.
5. Du kan reglera temperaturen under pågående program från 40 till 70 C.

loading...

Har du fått en framåtböjning av nacken som påminner om en puckel? Kan du inte längre vrida huvudet åt sidan när du kör bil?Rörligheten i nacken försämras med åren på grund av bl. a. 
förkalkningar. NM 5000 kan vrida klockan tillbaka. Resultatet beror på hur långt framskriden "stelnandet av nacken" är men rörligheten förbättras garanterad inom 1-2 månader.


Efter magnetröntgen konstaterades diskbråck och kotförskjutning. Det planerades en steloperation, men eftersom det dröjde och jag hade ont så sökte jag på internet och fann Nuga Best NM 5000
Den utlovade att bota ishias, och det lät ju för bra för att vara sant. Halvliggandes i bilsätet åkte jag till Kristinehamn med min son för att prova en behandling. Det verkade bra, så jag hyrde en säng hem. 
Efter en dryg månad hade ischiasen försvunnit helt och jag kunde gå och sitta obehindrat.
   När jag gjorde ny magnetröntgen efter sex månader konstaterade läkaren att jag var så mycket bättre så jag behöver inte opereras! Diskbråcket är helt borta, jag känner av kotförskjutningen fortfarande men det är enorm skillnad mot tidigare. Det kostade mig 6 000 kr att bli återställd och slippa ryggoperationen!"

Maria Axelsson
Ö:a Takene, Björkbacka
671 94 BRUNSKOG

 Smärtor i armar, axlar, höfter och skuldror?
Är det dags att ta tag i saken? Har du frågor?
      Skriv till oss!