Slipp ryggoperation
 

1.Sedan jag bröt ena foten för två år sedan har jag lidit av ishias, mer eller mindre hela tiden. Så i december förra året började ryggen krångla - till slut kunde jag knappt röra mej, och absolut inte sitta ner. Efter magnetröntgen konstaterades diskbråck och kotförskjutning. Det planerades för steloperation, men eftersom det dröjde och jag hade ont så sökte jag på internet och fann Nuga Best.
Den utlovade att bota ishias, och det lät ju för bra för att vara sant, men min son och jag åkte i alla fall dit (med mig halvliggande i sätet) och jag provade en behandling.
Det verkade bra, så jag hyrde en säng hem. Det var det bästa jag har gjort! I början tog jag en behandling om dagen i två veckor, och kände hur jag blev bättre. Sedan blev det 1 behandling varannan dag. Efter en dryg månad hade ischiasen försvunnit helt och jag kunde gå och sitta obehindrat - en fantastisk känsla efter två år av ständig värk!
   OBS! När jag gjorde ny magnetröntgen efter sex månader konstaterade läkaren att jag var så mycket bättre så jag behöver inte opereras! Diskbråcket är helt borta, jag känner av kotförskjutningen fortfarande men det är enorm skillnad mot tidigare. Skönt att slippa operation!"

Maria Axelsson
Västra Furtan, San
BRUNSKOG
Tel. 0570-54213

2.Min fru åkte tucktuck i Bangkok och blev påkörd av en taxi så hon flög ut ur tucktucken och landade på ändan i gatan. Hon fick en förskjutning på en disk med värk i princip hela tiden och tidvis väldigt mycket, även avdomningar i benen. På sjukhuset sa dem att operation var enda sätt att bli bra, men hon tyckte det var tungt att operera. Hon bodde då i Korat i Thailand och där hade Nuga Best en lokal som allmänheten fick prova sängarna. Det var nära hemmet så hon gick varje dag och det blev mycket bättre på ganska kort tid. Sedan flyttade hon hit till Sverige till mig och hon fick mer och mer problem igen. Sitta på skolbänk varje dag och sedan hela kvällar och plugga svenska varje dag gjorde ju inte saken bättre. Vi var även till läkare här i Sverige också, fick en remiss till en sjukgymnast och av han fick min fru en tränings program som hon tränade efter men det blev inget bättre. Så jag började leta återförsäljare på Nuga Best och hittade Nuga Scandinavia AB till slut. Och det var tur. Hon använder den varje dag om hon är hemma och hon har väldigt sällan problem nu för tiden.
Med vänlig hälsning,

Sten Stenmark.

Lövbovägen 215

89196 Arnäsvall
Datum: måndag 1 november, 2010 17: 08 Från : Sten Stenmark.

1.Jag har haft fibromyalgi i snart 30 år. Varje morgon börjar jag med att massera mina fingrar i 40 minuter...3 veckor har jag använd sängen ca 3 gånger i veckan. Ryggen värms upp under massagen, man känner sig längre och spänstigare och få lust att sträcka på sig, får bättre hållning. Fick känslan av att slaggprodukter "rann ur" kroppen vilket gjorde att tarmarna mådde bättre med följd att kroppen blev lättare och lederna smidigare. Användningen av värkmedicin blev mindre och jag skulle inte tveka om detta blev en behandlingsform som vore tillgänglig för mig i framtiden.

Gunilla Antonsson, 53 år, Kristinehamn, långtidsjukskriven.

4."Jag har arbetat inom äldrevården i Tidaholm i sju år och har börjat känna ryggsmärtor komma smygande. Naturligtvis använder vi lyftredskap för att förebygga förslitningar, men det finns många arbetsmoment som kräver ansträngning av ryggen där det saknas hjälpmedel.
Jag vill undvika smärtlindrande tabletter så långt som möjligt, de tar ju inte bort orsaken. Efter tre veckor med värmemattan halverades smärtorna.När ytterligare tre veckor hade gått försvann smärtorna helt och hållet och det blev lättare att somna på kvällen med värmemattan under lakanet.Jag känner mig lugn och harmonisk och orkar göra mer i hemmet. Hela familjen använder mattan på kvällen som "ryggvärmare" framför TV: n. Det är riktigt mysigt och avkopplande. Efter att ha börjat sova på min matta har jag fått en fräschare hudstruktur. Jag ser värmemattan som en framtidsinvestering. Det är många hudkrämer och smärtlindrande mediciner som jag slipper att köpa i framtiden."

Jana Karlsson, undersköterska, Hjo.

 

3.Jag har varit en aktiv idrottsman och spelat både fotboll och ishockey. Det har blivit både en och annan smäll och vurpa. Vid ett tillfälle skadade jag ryggen rejält och detta har satt sina spår.
Jag är nu 53 år och har känt mig väldigt begränsad, eftersom jag de sista 15 åren haft smärtor och besvär med ryggen och åkt till naprapater, läkare, sjukgymnaster, homeopater, osteopater… Ibland har det lindrat men bara för stunden.
Den 1 november- 2010 var jag på en Hälsomässa och kom i kontakt med Nuga Best NM 5000. Jag bestämde mig för att hyra den en månad och se vad den hade för effekt. Jag märkte skillnad redan efter ett par behandlingar. Nu efter ca.3 månader är jag näst intill smärtfri och kan varmt rekommendera alla med ryggproblem och gamla skador att prova denna metod. Det verkar vara effektivare än vårdens alla samlade resurser när det gäller ryggskador…
Anders Karlsson, Österbybruk